Download on the App Store Open In Castro
Podcast artwork

Sleepover

Ana Menkshi, Fatjola Seiti, Griselda Qato

podcastjuvenis.weebly.com

Biseda mes vajzash... Ne jemi tre shoqe, Ana, Griselda dhe Fatjola që shpesh na pëlqen të mblidhemi në shtëpitë e njëra–tjetrës dhe të bëjmë Sleepover. Gjatë kësaj kohe flasim për temat që kemi për zemër, qeshim, i presim fjalën njëra-tjetrës, hamë junk food, në përgjithësi bëjmë ç'është e mundur që të kalojmë mirë...

Or Listen Elsewhere

Listen On Apple Podcasts
Listen In Pocket Casts
Listen In Overcast
Subscribe to RSS