Download on the App Store Open In Castro
Podcast artwork

#EdheTi RADIOIMMAGINARIA

RADIOIMMAGINARIA

www.spreaker.com

Radioimmaginaria Edhe TiRadioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës.Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec.Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë.Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë2012-2021(C) Radioimmaginaria

Or Listen Elsewhere

Listen On Apple Podcasts
Listen In Pocket Casts
Listen In Overcast
Subscribe to RSS