Download on the App Store Open In Castro
Podcast artwork

UEFA vs Skënderbeu - Paradokse dhe të pathëna

Brendon Salih

Thelbi i këtij podcasti do të jetë diskutimi mbi dënimin 10-vjeçar të KF Skënderbeut nga UEFA duke i parë ngjarjet hollësisht, një nga një dhe në mënyrë kronologjike: dyshimet e para nga organizatat Federbet, SportRadar; fillimin e hetimeve nga UEFA; pezullimi 1-vjeçar dhe gjyqi i përshpejtuar në CAS; dënimi 10-vjeçar; përplasjet politiko-sportive në vazhdim; rrjedhja e informacionit dhe raportit të pretencës nga inspektorët e UEFA-s në media; kërcënimet dhe deklarata e Ceferin; protestat në Kor

Or Listen Elsewhere

Listen On Apple Podcasts
Listen In Pocket Casts
Listen In Overcast
Subscribe to RSS