Download on the App Store Open In Castro
Podcast artwork

Check-In

Alesia Dimo, Elena Levendi, Kristia Papuxhi, Maria Vangjel, Tanja Ylli

Check-In, një podcast i ri në të cilin do të ndiqni aventurat dhe eksperiencat e pesë shoqeve. Pesë vajza që njihen për herë të parë në vitin e parë të gjimnazit, tashmë janë bërë shoqe, jo se kanë karakter të njëjtë, por sepse janë sa të ndryshme, aq të njëjta në dëshirat e tyre. Mbi të gjitha ato duan të qeshurat dhe udhëtimet. Bëhuni pjesë e eksperiencave të tyre duke qeshur bashkë me to.

Or Listen Elsewhere

Listen On Apple Podcasts
Listen In Pocket Casts
Listen In Overcast
Subscribe to RSS