Download on the App Store Open In Castro
Podcast artwork

Luajmë në fushën time

Jani Cicani

www.podcastjuvenis.com

Ky është një podcast ku mund të gjejnë veten të gjithë futbollistët e rinj dhe jo vetëm, të cilët duan që të shprehen dhe të tregojnë historinë e tyre në lidhje me lojën më të njohur në botë futbollin. Këtu do të mund të zbuloni dhe të mësoni jo vetëm emocionet e bukura që kjo lojë iu fal protagonistëve, lojtareve, por do të mund të zbuloni edhe “prapaskenat” e atyre që janë pjesë e botës së futbollit.

Or Listen Elsewhere

Listen On Apple Podcasts
Listen In Pocket Casts
Listen In Overcast
Subscribe to RSS