Download on the App Store Open In Castro
Podcast artwork

AS - Aktualiteti Sportiv

Petrika Vangjeli, Brendon Salih.

Aktualiteti sportiv Nga Petrika Vangjeli dhe Brendon Salih. Podcast dedikuar analizave, informacioneve, statistikave dhe kurioziteteve nga bota e sportit. Fokusi kryesor i këtij podcasti do të jetë komentimi i pesë kampionateve kryesore në Evropë, Kupave të Evropës, Champions League, si dhe NBA, Formula1 e të tjera.

Or Listen Elsewhere

Listen On Apple Podcasts
Listen In Pocket Casts
Listen In Overcast
Subscribe to RSS